e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

18+ part1

2008.03.17. 00:24 | scorpion | Szólj hozzá!

De most komolyan, gyerekek, ha nem multatok el 18, nyomas lefekudni, ez nem a ti fuleteknek valo, vagyhat, mittomen, alig multam 18, en mar 12 evesen errol fantazialtam, ki nem?
Olvastam par blogot, jok is voltak koztuk. Ugy gondoltam, irok egy kicsit a szexrol is, hamar az egyik cimkeje ez a blogomnak...Megaztan, a munkan kivul ez jelenti a szorakozast, ugyanis ingyen van, nemugy mint a legtobb dolog Londonban. Leszamitva a British Museumot, de attol ugye nem elegulok ki..:)
Mostanaban ugye mar van mirol irni, mert az elmult huszonegyketevben nem sok minden tortent. 19 eves koromig meg csak nem is csokoloztam senkivel, szoval a mostani suritett eletvitel nem veletlen, van mit bepotolnom.
Kezdjuk is ezzel a csok dologgal...Deli palyaudvar, vermezo, bokrok, ismeros?? Nos, nekem igen, mindig mosolygok, ha elmegyek mellette. Vicces volt, miutan a srac megcsokolt, 30 percen keresztul remegtem. A szo szoros ertelmeben remegett minden porcikam, de nem a gyonyortol, vagy a hidegtol. Olyan gat volt bennem, annyira feltem, hogy kivert a hideg veritek es remegtem. Ez kicsit meg visszajon minden  uj alkalomnal, bar Bennel mar nem, ot mar megszoktam.  Nala most uj heppem  van, bena vagyok a jelenleteben...Mar szova is tette mindezt...Errol majd kesobb...
Elso szex, nem teketoriaztam, harom nappal az elso csok utan tortent, kettesben, nalunk. En akartam, meg a futest is felhuztam, hogy ne legyen hideg. De jol berezeltem, remegtem, mint a nyarfalevel, mikor le akarta venni a nadragom. Nem hagytam neki. Cserebe en ot szivesen elegitettem ki a szammal. Ez viszont meg mind a mai napig bennem van, jaj, csak nehogy ne elvezzek az egyutletet. Ezert olyanokat is megteszek, amit esetleg mas nem tenne.
Meg volt par alkalom, de gyorsan kiderult, hogy a szemelyisegunk tul kulonbozo. Nem is szakitottunk, egyszeruen csak nem hivtuk egymast tobbet. Ja, es semmi analis, valahogy az nem ment, pedig en szerettem volna. Persze, feltem,mint az allat.
Szoval, relative a szuzessegemet ebben a szigetorszagban vesztettem el. Szobatars nincs itthon, net, hirdetest adtam fel, valasz keppel, nem rossz, talalkozzunk, mikor? most!, ok, este 11van, de ok. Szemuveg le, kontaklencse be, zuhany, alapos fenekmosas, smsek (£5 ertekben), busz, leszall, tenyer izzad, becsonget, nincs valasz, sms,  rossz ajto, ok, masodik becsongetes, siker, felerek, kezfogas, beszelgetes. Aranyos volt, kellemesen szoros, borostas (esetem), de azert nem egy jeti, erdekes ember, erdekes munkaval, jo beszelokevel. Mindezt angolul. O is fel. Ha mar nekem kell kezdemenyezni, akkor ott mar gaz van. Miert nem ulsz ide mellem, a kanapera?-kerdeztem. Odault, csak egy short volt rajta, beszel, erdekeseket mond, egyre jobban kivanom, a labfejemmel elkezdem simogatni az ovet (nem az ovet, hanem az o labfejet:):):))), o meg a kezet a combomra teszi, de meg mindig beszel. Kb. 75 alkalommal megkerdezi, hogy kenyelmes-e, jol vagyok-e. Az egyik ilyen utan megcsokolom. Rovid csokolozas (nem ertem, hova sietnek ezek), tapi-smaci, zuhany egyutt, jo test, tulsagosan hasonlit az elozore, meg a bore illata is. Agybabujas, csokolozas, stb.
Do you want me to f*ck you? - nem romantikus, de lenyegretoro. A valaszom yes. Gumi, sikosito, faj, nagyon, meg egy kis sikosito, bent van, fura erzes, de jo, nem faj egyaltalan, hangos vagyok, elvezem.  Elmegy.  Kicsit hamar.  Csokolozas,olelkezes.  Cigi a hazteton, ez az o rossz szokasa.  Vissza, rago, beszelgetes az agyban.  Oral.  Elmegyek, de  ez volt mar jobb is. Akarok maradni ejszakara? Persze, sokaig beszelgetunk, egyutt alszunk. Atolelem, reggel hetkor ebredek, szur a lencse a szememben. Felkelek, oltozkodom, felebred, benan megolel, elbucsuzunk, "Ha kell valami, csak szolj!" "OK, de megvagyok"- valaszolom. Busz haza, felsettenkedes az emeletre. Alvas, rohoges. Vajon ujra hiv? Reggel koszono e-mail. Rovid "igen, nekem is jo volt" valasz.
Ennyi.

Folyt.kov.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr44383954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása