e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

olvaso'k, "coming out" , tavasz

2008.03.11. 21:45 | scorpion | Szólj hozzá!

Legeloszor is koszonet G-nek, aki olvasta, jonak talalta es kommenre meltatta szereny blogomat. Persze, most irhatnam, hogy nem masnak irok, hanem csak magamnak (meg az orokkevalosagnak), ami reszben igaz is, csak igazabol jo erzes, ha valaki ratalal az emberre. Plane, hogy ebben a blogban igazan szemelyes dologokat irok, kerteles nelkul. Gondolom, ez feltunt az olvasoknak. Persze, nem muss kommentelni, anelkul is irkalok, mindenfelet.

Jon F. a varosba, akivel egeszen joban vagyok, bar nem tudja rolam, hogy meleg vagyok, csak sejti, de ezt nyilvan tisztazzuk majd most a hetvegen. Nemigazan izgat mostmar ez az egesz. Akiknek kell, azok tudjak, akiknek nem, azok nem. Eleg regota egyutt elek ezzel a dologgal, szoval, megszoktam.
Persze, az elso korok nem voltak egyszeruek, volt nagy tagadas, onmagamnak is, aztan siras-osszeborulas, majd szep lassu elobujas a baratoknak, akik igazan fontosak. Aztan persze ott volt L. akibe csunyan beleszerettem, azon a szivdobbanos, hidegveritekes modon. Az mondjuk kicsit nehez volt, azota O is tudja es nagyon jo baratok vagyunk. Van ilyen is.
Meg persze volt olyan is, hogy amiota megtudta, nem nagyon akar velem szoba allni. Az egy szep nagy pofon volt az elettol.
De, ezeken tul kell tennie magat az embernek. Meg csak nem is haragszom ezekre az emberekre. Ez megkonnyiti.
Persze, van azert egy forgatokonyv, pl eloszor mindenki meglepodik, meg az egyetlen ismerosom is, akirol tudtam, hogy meleg. Eloszor azt hitte, poenkodom. :D
Aztan altalaban: Biztos vagy te ebben???Meg tul fiatal vagy, hogy eldontsd!!!
Egy fenet, ez nem dontes kerdese. Es, amit mostanaban csinalok, az azert mar elegge biztossa teszi a dolgot...;)
Szoval, ennyit a coming outrol....Persze, errol napokig tudnek beszelni...:D

Tavasz: ja, igen, nem abban a tavasz=szerelem ertelemben, inkabb a tavasz, London csodaszep ertelemben. Mar nagyon viragzik minden,meg Benek szerencsetlen elhanyagolt elokertjeben is (felmerult, hogy kimegyek az ejszaka kozepen, meztelenul kerteszkedni, o meg betolakodonak tekint es csunyan elfenekel, de aztan ebbol csak a fenekeles lett, kerteszkedes nem:)):):):):):)) , es szepen sut a nap (ha nem esik az eso), nagyon-nagyon szep. Ma direkt busszal jottem haza, ami kb. ketszer annyi ideig tart, de olyan szep volt minden.
Es, persze, ilyenkor az ember a lelket is napban furdeti. Szoval most nyalas disney dalokat hallgatok, kulonbozo mesekbol, kulonbozo nyelveken. Koszonet a YouTube-nak. Neha ez is kell. Meg, egyebkent nemelyikben ugyesen megirt szovegek vannak.

Meg, meleg vagyok, nem kell mentegetoznom, ha nyalas szamokat akarok hallgatni, na!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr83376914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása