e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

jo nap, szar nap?!

2008.03.13. 23:37 | scorpion | Szólj hozzá!

Na igen, ma jo napom volt, nem csinaltam semmit, nem kerestem munkat, nem takaritottam. Csak lotyogtem egesz nap, maileket irogattam, utanna meg Bennel talalkoztam.
Na igen, ma szar napom volt, nem csinaltam semmit, nem kerestem munkat, nem takaritottam. Csak lotyogtem egesz nap, maileket irogattam utanna meg Bennel talalkoztam.

Igen, ma jo napom volt, fantasztikusat "szeretkeztunk" (asszem ennek ez elmenynek ez a szo dukal) Bennel. Teljesen egyutt voltunk, ez volt eddigi eletem legjobb kefelese.
Igen, ma szar napom volt, harom orat utaztam hogy lenyomjak egy kellemes, de gyors numerat egy olyan fickoval aki most is eppen a baratjaval hetyeg, ahelyett, hogy velem tenne ugyanezt...

Ma jo napom volt, beszelgettem az otthoniakkal, hianyoznak es hianyzom nekik.
Ma szar napom volt, ma IS beszeltem mindenkivel, de megis mirol beszeljunk minden nap, amikor nem tortenik se veluk se velem semmi?

Ma jo napom volt, valaszolt egy nagyon jofej pasas a hirdetesemre, kicsit tulkoros, de jol nez ki es kedves volt.
Ma szar napom volt, egy ven kecsket persze felajjzott zsenge ifjusagom:). Nem lehetne, hogy egy kicsit, csak egy kicsit fiatalabbak legyenek? Mondjuk huszas evek vegen, ne negyvenesek elejen.

Ma jo napom volt!!!!Csakazertis!!!!
Es most megyek aludni! NA!

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr12380103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása