e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

az aktiv szerep es az ujjaim (18+)

2008.04.08. 22:47 | scorpion | 1 komment

Nos igen, ez a post mar erlelodik egy ideje. A mazsolaknak azert leirom, hogy az "aktiv" (angolul top)  fel, hat, hogy is mondja, szeret hatul lenni a mokaban,  ellentete a  "passziv" (ang.: bottom) szereti, ha a hata moge kerulnek es jol meg***.  Van, aki csak egyik, vagy csak masik (es ez nem  feltetlenul fugg ossze a feminim-masculin jegyekkel, bar gyakran de), illetve vannak  az "uni"k (versatile). Sot, van, aki uni-inkabb passziv, illetve uni-inkabb aktiv.
Bonyolult.
Eddig, mivel keves tapasztalatom volt, uni-inkabb passzivnak gondoltam magam. Hat kiderult, hogy nem. Mindkettot egyforman elvezem. Es Ben is. Nala meg azzal tetezodik a helyzet, hogy az egyik szoka'sosa'val (negyeske???) o csak passziv. Ez erdekes, na mindegy.
Visszaterve a legfontosabb temamra, vagyis magamra, nagyon bejon, mikor en jatszadozhatok vele. Altalaban oralisnak indul a jatek, csak a kezem "veletlenul" elteved...Igen, ezt szokta elvezni...Es en is. Szeretem hasznalni az ujjaimat, es azt hiszem, jol is csinalom.
Ilyenkor mindig nagyon intenziven csokolozunk, nem ugy, ahogy az undorito parocskak cuppogak a buszon (amitol hanyok), hanem szinte felfaljuk egymast.
A "fuck" csak ezutan kovetkezik (szigoruan gumival), amiben Ben nagyon profi. Ugy tudja mozgatni az izmait, hogy meghalok a gyonyorusegtol, de, aki nem probalta, ugysem ertheti. Na ez az a "gyonyor", amiert erdemes meghalni. DE, szerencsere nem kell, ugyhogy konstans lehet elvezni.
Legutobb ket alkalommal is sikerult teletoltenem az ovszert...Hm....Meg most is beleborzongok, ha ragondolok.
Ezt is irtam mar, hogy az orgazmusban nem az a legszebb, amikor konkretan bemutatjak a spriccet. Az ember arcara kell olyankor koncentkelni. Es Ben gyonyoru.
Persze, azert a masik szerepet sem hanyagolom el, es bizonyitva, hogy valamit azert megiscsak jol csinalok, Ben meg mindig heti sokszor akar velem talalalkozni, de emailt mindennap ir.
Ketlem, hogy talalok meg egy ilyen ferfit...

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr68417657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Me 2008.05.02. 18:27:07

Minden jót kívánok Neked, sok szerencsét a szerelemben és a londoni élethez.
XOX
Egy szintén londoni (de csaj :D )
süti beállítások módosítása