e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

bad hair day, pokok, hiszti. de foleg hiszti

2008.03.16. 21:10 | scorpion | Szólj hozzá!

Elorebocsatom, hulye vagyok:

SOHA, DE SOHA nem gondoltam, hogy valaha hirdeteseket fogok feladni. Az egesz olyan buta dolog, nem? Ennel mar csak barokban ismerkedni butabb... Vagy nem tudom. Ma semmit nem tudok. Pedig mindenki (mar, aki valaszol) azt irja, hogy jok, Ben is azt mondta...Akkor is  buta dolog. Na, ezt is felvesszuk a listara. Azon dologok listajara, amiket nem gondoltam volna, magamrol par eve:
1, szex szerelem nelkul, szerelem szex nelkul...mindketto total kizart volt. Mostmeg...ezt mar irtam, ugyhogy nem is ragozom.
2, neten ismerkedni...baromsag, csak a luzerek csinaljak...mondjuk en sem ismerkedek, csak szexelek...az is eleg...volt.
3, blogot irni mindezekrol
4, stb.stb.
Jelenlegi helyzetem nem tul rozsas...Ben nem ir (tegnap ota), egy masik ficko, akivel leveleztem (sikerult meg oregebbet kifognom, mar csak ilyen az en formam, a kovetkezo aki megtetszik torppapa lesz...) is csunyan lepattintott. Ez  sziven utott. Engem nem lehet csak ugy eldobni. Fiatal vagyok, es jokepu (o mondta) es megis szoba allok vele, aki ketszer idosebb, megis, ezt hogy kepzeli???? Aztan, valaszolt meg par szerencsetlen, akiket valaszra sem meltattam, aztan egy 36eves, aki eleg vicceset irt, csak nem kuldott kepet. Egymondatos valaszomban megkertem, hogy kuldjon...De szegeny nagyon nem jott be...Ezt nem szeretem. Ilyenkor ugye mit csinaljak, valasz nelkul nem hagyhatom, ugyhogy ezt irtam: Sorry, you are not my type. Nem tul kedves, de legalabb oszinte...
Na es akkor itt van egy srac, nem nez ki rosszul, csak 29..Jofej volt. Kuldtem kepet, azota nem valaszol. Hat hogy noveljem igy az onbizalmam...Azt kene valszolnia, hogy huuuu, dejol nezel ki, azonnal talalkozzunk...legy az enyem...
Ehelyett semmi. Elszomorito. Nem baj, a szokek ugysem jonnek be.
Meg itt van a masik: Csak egy kepet es egy szmajlit (smileyt) kuldott. De aranyosnak latszott, ugyhogy valaszoltam, valaszolt, majd en ujra es megint kuldtem kepet. Ugyanazt. Es azota semmi. Bassszus!!!!
Most meg itt ulok, jatszani probalok, kozben nyitva a gmail es azt a kis jelet varom: Inbox(1), de nem tunik fel...

Ja, es Ben pokokat tart otthon, nekem meg arachnofobiam van!!! Es ugyanazzal a kezzel fogja meg oket, amikkel engem. Hogy lehet pokat tartani???Nem takarit (egyebkent nem egy tulzottan rendmanias tipus. ket ferfi el egyutt...el lehet kepzelni, megha melegek is, aszondja: Ketteskenek lusta napja volt, es nem takaritott, ja kb. egy hete...:))) es jonnek maguktol is (a pokok)....Meg mindig beleborsodzik a hatam, ha belegondolok....Fuuuuuuj!
Es Ben sem ir, basszus. Mi van, el vagyok felejtve??? Megbetegedtek a pokok es allatorvoshoz kellett mennie??? Ketteske rajott, hogy kufircolunk es laza mozdulattal megmergezte valamelyik lejart szavatossagu kajaval a hutojukbol(van egypar), es elasta a hullajat az elokertben??? Es most engem keres bosszuszomjasan??? Ez nem is lehetetlen, marmint a rajott resz, mert a multkor az en tavozasom es az o erkezese kozott nem telt el 3 perc...Ez azert elegge kellemetlen! Azert tetszik a megcsalas, mert igy barmelyik alkalom lehet, hogy az utolso??? De ez nem tetszik!!! Mint mar irtam, a lebukas veszelye engem inkabb zavar, mint izgat...

A barataim sem eroltetik meg magukat az email irasban...Akik meg igen, azoknak nem valaszolok...Lehet, hogy feladta'k???
A hajam is tul hosszu, basszus, idegesit.
Ma dolgoztam, pedig St. Patric napra akartam menni a varosba!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, szokkent ki fogamnak keritesen...
Na jo, abbahagyom a hisztit. Ritkan hisztizem, de akkor fusson, ki merre lat!!!! Vege, abbahagytam.
Holnap uj het kezdodik. Remelem...tenyleg...

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr20383718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása