e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

fenekeles es intelmek

2008.03.10. 19:10 | scorpion | Szólj hozzá!

Nahhat, szoval, szombaton volt nemi meglepetes. Nem igazan vagyok hive a szado-mazo dolognak, eleve nem szeretem a fajdalmat, sem fajdalmat okozni.
Legalabb is eddig ezt hittem. De szombaton Bennel jatszottunk egy kicsit. Azt eddig is tudtam, hogy nem egy szegyenlos tipus es orultem, hogy mindenfele titkos vagyainkrol teljesen oszinten tudunk beszelni egymassal. Hat, most beszelt, es nem csak beszelt, utott is. Persze, nem megvert, nem ugy, hogy fajjon, legalabb is nem kibirhatatlanul. Csak elfenekelt. Eloszor csak a kezet hasznalta, aztan egy lovagloostorhoz hasonlo dolgot. Az nem volt azert olyan kellemes, de gondolom, a lovakra nagyobbat utnek. :):):):) Persze, ha akartam volna azonnal abbahagyta, VOLNA, csakhogy nem akartam.
Azt hiszem, eddigi szeretoimnek (mind a ketto es felnek) azert nem okoztam eddig csalodast, mert nekem sokkal fontosabb, hogy a masik jol erezze magat. Utanna jovok csak en. Szoval, ennyit a fenekelesrol, mindenesetre neki nagyon tetszett, nekem meg nem volt kellemetlen, szoval, mehet. Az sokkal jobban tetszik,mikor a testemet dicseri. Nem hinnem,hogy konnyen talalok meg valakit, aki ennyire odavan fizikai valomert.
Viszont, van valami, amit egyszeruen nem birok elviselni, megpedig, ha valaki adakozni akar. Nagyon merges lettem, Ben megkerdezte, hogy mekkora a meretem, mert Ketteskenek vannak nadragjai, amiket nem hord. Azt hittem visszakezbol fejbe rugom. Persze, nem akart megserteni, csak ez a "szegeny kelet europaiak", jaaaj, mindegy, tenyleg kedves akat lenni, csak, sztem nekunk jobban megy, mint nekik, szoval...Mindegy, majd ezt el kell neki magyaraznom, ha ujra csinalja.

R. hosszu-hossszu emailben ecsetelte, hogy miert nem helyes mindez, amit csinalok. En meg hosszu-hosszu valaszban magyaraztam el neki, hogy miert nem erzem helytelennek. Ebben sosem fogunk egyeterteni. De, nem is kell, hogy egyet ertsunk. Elitelhet, aki akar, de nemigazan erdekel. Marmint, persze, erdekel, de nem annyira.
Az egeszet meglepoen erzelem mentesen (ezt igy irjak???sztem egybe) kezelem. Marmint, magamhoz kepest, erzelemmentesen (vagy kotojellel???). Valoszinuleg ez pont azert van, mert tudom, hogy megcsal valakit. Es ez azert kicsit furcsa, szamomra.Marmint, egeszen jo kapcsolatuk van, abbol, amint tudok, es megis...Na, mindegy, ez nem az en dolgom, bar azert furdal a kivancsisag.
Asszem most ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr29374804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása