e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

"nekem sem konnyu"

2008.03.22. 17:17 | scorpion | 1 komment

Visszaolvastam par irasomat es ra kellett jonnom, hogy bizony semmi masrol nem szolnak, csak a szexrol. Ugyhogy most pironkodom ezerrel. Mindenesetre tegnap talakoztam Bennel.
Vicces volt. Van ugye az a pillanat, mikor az ember felhuzza az ovszert, szepen elkeni a sikositot es nekifeszul a "kotelessegenek". Nos, pont ebben a pillanatban megszolalt a telefon: "Bocs, ezt fel kell vennem!!!" Oh, anyad, nem, nem KELL felvenned, epp valaminek a kozepen tartottunk, b+. Szoval, igy kb. 40 perc elojatek "veszett karba". Ben novere volt es vagy fel oran keresztul beszeltek, en meg ezalatt a fel ora alatt teljesen kiestem a kedvbol. Mikor letettek nem tudtam volna folytatni, ahol abbahagytuk, szerencsere neki is mar tervei voltak. Szoval, ettunk, teaztunk, es csak aztan kefeltunk. :):):)
Utanna pedig beszelettunk. Orakat. Mindenrol. Elkepeszto volt, ket ember, aki teljesen egyutt van. A cimben emlitett mondat akkor hangzott el, mikor mondtam neki, hogy nem tudom meddig vagyok kepes masodik lenni a listan, de nem szeretnem, ha miattam szakitananak...Az szerinte sem lenne jo, bar nagyon kedvel. Es nem csak a jo szex miatt, azt mondta, ha igy lenne, akkor nem csinalna nekem kajat es nem beszelgetnenk (e-maileznenk) at delutanokat, csak szex, aztan viszlat. De, nagyon kedvel (like you so much), ezert nehez. Vagyhat nem konnyu, bar azert en magamat jobban sajnalnam, kettesket meg plane jobban. Ha o nem lenne, mar valoszinuleg egyutt laknank. Erre nem szabad gonolnom, elvegre is en vagyok a betolkodo, A HARMADIK FE'L.
Es fe'lek is, felek, hogy atlepem azt a hatart, aminek meg eppenhogy csak az innenso oldalan vagyok. Mindazonaltal, meg mindig itt, ami nalam furcsa, mert kepes vagyok 2 es fel perc alatt halalosan beleszeretni valakibe. De, Benbe nem vagyok szerelmes, bar nagyon szeretem. A multkor el is magyaraztam a ket magyar szo kozotti eles kulonbseget. Szoval, fantasztikus ember, fantasztikus partner a szo minden ertelmeben. De ez nem szerelem (ahogyan en ismerem), mert az e'get, faj es kinoz. Ez nyugodt,  bekes,  szeretet(!!!)teljes. Gondoskodik rolam es torodik velem, pedig semmi oka sincs ra. Segit, akkor is amikor nem kerem...Aranyos volt, azt mondta, hogy ha legkozelebb ugy jonnek ide, hogy csak beszelgetni es nem szexelni,azt nehezen, de kibirna es akkor is a baratja leszek, ha "stop having sex". Azt valaszoltam, hogy ez mind szep es jo, de en nem akarom, hogy  "stop having sex".:):):):)
Szuksegem van ra ebben az uj eletben, amit itt elkezdtem.
Szeret es szeretem es fogom azutan is, hogy mar nem leszunk egyutt.
Vajon tudjuk-e szeretni azt, akibe szerelmesek vagyunk es forditva: lehetunk-e szerelmesek olyanba, akit szeretunk?
Bucsuzaskor kaptam egy puszit a buszmegalloban...

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr45392497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walaki 2008.03.31. 22:00:35

Itt vege is a blognak?
süti beállítások módosítása