e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

a labfetisiszta, az elvezet zero

2008.05.16. 13:11 | scorpion | Szólj hozzá!

Ez akkora sztori, hogy muszaj ,megirni!
Szoval, Ben a csaladjanal, en meg szabadsagon es ugye mit teszek ilyenkor? Hat persze, hogy kalandot keresek...Nem is olyan egyszeru ez, mint amilyennek hittem.
Szoval, irom a kihivobbnal-kihivobb hirdeteseket, kapom az ugyanolyan szar valaszokat, mar napok ota, raadasul ugyanazoktol az emberektol...Mindegy.
Vegre apro remenysugar csillan, tenyleg nagyon apro..."i am very goodlooking" az mar eleve fura, ha valaki ilyet ir magarol, hallgatni kell az osztonokre legkozelebb.
Valaszolok, valaszol, miben van benne? Mindenben, amiben en, marmint ugyanazokat a dolgokat szeretjuk, nem lakik messze, rendben. Valahol legbelul tudam, hogy ez nem lesz ok.
Talalkozunk, latszik rajta, hogy zavarban van, ideges. Ez meg akar aranyos is lehetne, de a srac bunko fasz. Na, akkor kellett volna otthagynom. Mindegy. Sikerul belole kihuznom par ertelmes mondatot... Nem akar itt beszelni es az utcan sem akar beszelni. EMBER, ez London, minden masodik ficko meleg, a tobbiek meg alig beszelnek angolul. Kiderul, hogy egy megalloval arreb lakik, csak a biztonsag kedveert beszelt meg ide talalkozot...Jaj.
Mindegy, ekkor meg akar jo is lehetett volna. Utkozben kiderul, hogy hat o elso alkalommal biztos, hogy nem fog fenekre jatszani. Ezt azert mondhattad volna, vazzeg.
Koleszos, ok, meg szerencse, hogy sajat szobaja van...Jo, elkezdodik valami hancur fele...Nem az igazi. Ja, o nem csokolozik, es nem valalja az oralt, csak gumival...Te jo eg, akkor miert is vagyok itt???!!!
Ellenben kifejti, hogy mennyire szereti a labakat, de nekem tul kicsi a labam (tenyleg kicsi, csak 42es, dehat nem is erre keszultem).
Amig csak nyalogatta a labujjaimat az kifejezetten elvezetes is volt. De amikor szo szerint megkefelte a talpamat es arra elvezett, az mar inkabb vicces. Komolyan majdnem elrohogtem magam hangosan, raadasul nekem ugye meg semmi elvezet nem volt.
Nem vagyok onzo dog, de szeretek adni is, kapni is. Ok, szoval no anal, no oral, hat akkor kezzel..."Jaj, van egy seb a kezemen es nem akarok elkapni semmilyen fertozest." B+, akkor huzz gumikesztyut es onts HYPOT a farkamra, a biztonsag kedveert! En ertekelem, ha valaki ovatos, en is az vagyok, de ezert mindennek van hatara.
Szoval, a vege az lett, hogy az agyan fekve kivertem magamnak.
Ja, a legszebbek: Siessunk, mert 10kor kezdodik valami a TVben, amit meg akar nezni...Illetve elkerte az egyik tubus sikosotomat, mert o fel venni a Boots(helyi Rossmann)ban. Na, itt azt hittem letepem az arcat. Nagyon surgosen eljottem.
Nem az a baj, hogy a labakat szereti es nem az, hogy ovatos, vagy hogy felenk. Az a baj, hogyha en csak labat akarok kefelni, akkor nem mondom, hogy benne vagyok minden joban, hanem azt mondom, hogy labat akarok kefelni.
Ergo, a jatekszabalyokat nem a hamadik korben szokas ismertetni.

Nem ertem az embereket. Ha en akarok valamit, akkor azt akarom. Nem kontorfalazok, nem hazudok. Plane nem egy egyejszakasnal, ahol tiszta idopocsekolas, ha nem azt kapod, amire vagytal. Komolyan, kar a tusfurdoert.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr81472428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása