e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

18+ part2

2008.03.17. 19:51 | scorpion | 2 komment

Figyelem, a kovetkezo bejegyzes csak felnott olvasoimnak ajanlott!

Hat igen, hamar elerkeztunk a tortenet vegehez, ugye, nyamvadt kis szexualis eletem harmadik es egyben utolso allomasahoz. Ennel mar csak a Waterloo & City line rovidebb. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Waterloo_and_city ), mert ugye annak csak ket megalloja van.
DE! Nem panaszkodhatom, mert legalabb VAN szexualis eletem! Bezony. Es, nem is akarkivel, ugye, szoval jojjon a hab a tortarol: Ben.
Nos, pontosan egy hettel fenek-szuzessegem elvesztese utan talalkoztam vele. Hirdetes, valasz fotoval, jokepu, izmos, helyes, valasz, talalkozunk, OK. Metro, atszall, busz. Nem tudta a megallo nevet, csak, hogy a nyolcadik, szoval persze kettovel elobb szaltam le, mert ugye a 10dik megallo volt. Mindegy, kozben smsek hada, hol vagyok, akkor most jovok, vagy mi...Ott var a megalloban, magas, izmos, idosebb, mint a kepen es sotetebb a haja, mosolygok, mosolyog. (egyebknet a haja vicces, hol sotetnek latszik, hol vilagosnak)
Bejutunk a lakasba, beszelgetunk, teazunk, jo fej, jo filmeket nez, kedves, golyoallo melleny log a fogasan. Ket kanape van, az egyikre en ulok, a masikra o. (nem szeretem a borkanapekat) Beszelgetunk, kerdez: Kozelebb ulsz? Igen. Beszed, hallgatas, azt mondja 15 perce eloszor veszek levegot, annyit beszelek (ez igy van, sokat beszelek). Megsimogat, megcsokol. Ekson. Kellemes, jol csokol, es imadom az erzest, amikor a ket hatalmas karjaval atolel. Egyebkent is MINDENE(!!!) hatalmas. Jo a szex. Utojatek, olelkezunk, csokolozunk, beszelgetunk. Beszamolok neki eddigi ket
 kapcsolatomrol. Majd megkerdezem: ES TE? "Hat en eppen most is egy kapcsolatban vagyok." Dobbenet, csend,  MIVAAAAAN?  Dehat irtam az emailben, hogy  NSA.  Ja, hogy ennek azt kell jelenteni.  Dobbenet,  csend.  "Kerlek, mondd, hogy nem  no, hogy nincs feleseged!!!" Valasz: Nem, ferfi. Huh, ez azert megkonnyebules.
Kavarognak a gondolatok. Beszelgetunk. Maradok. Vacsorazunk. szeretkezunk. Meg mindig jo. Folyamatosan dicser, bokol. Szep a szemem, a testem, az arcom, igezo a pillantasom, stb., ezt orakon keresztul. Fekszunk egymas mellett es Elalszom, huz fel ebresztoorat, mert ketteske holnap reggel erkezik. Szuper. Egy ora mulva felriadok. Gondolkodas nelkul elkezdek oltozkodni. O is felkel, katona, ugyhogy nem alszik melyen es csakis ruhaban. "Hazaviszlek kocsival!" "nem" "de" "nem" "de" "najo"
Feloltozik, megcsokol, "szeretnelek ujra latni, mert kedvellek (I like you), de nem akarom eroltetni" "majd meglatjuk" hazafele uton vegig arrol beszel, hogy mennyire orul, hogy megismert es hogy tenyleg nagyon szeretne ujra latni. hallgatok. kiszallok a kocsibol. ejjel 3 van. meg a hazafele tartok 5 perces gyaloglas alatt eldontom, hogy ennek veget KELL vetnem.
Masnap e-mailt irok. Szep lett, atolvasom ketszer, elkuldom. Szenvedek. Varok a valszra. Nem jon. bogok, depresszio. Eltelik 24 ora. Irok neki egy smst, hogy valami hulye emaileket  kuldozget a gepemrol, de ne vegye komolyan, talalkozni AKAROK vele. Ennyit az akarateromrol.
Azota ennek a  195cm magas, izmos, jokepu, bunos elvezetnek hodolok. Heti egyszer-ketszer-haromszor, mikor hogy jon.

A szex azota is jo, en meg azota is egy toketlen balfek vagyok, aki nem kepes erett felnott modjara viselkedni es ha valaki szepeket mond neki, hamar agyba bujik vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr3385086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walaki 2008.03.17. 23:13:26

En is Londonban lakom es szerintem tok jokat irsz es nagyon jo fej lehetsz a blogod alapjan!
Eloszor kicsit furcsa volt amiket irtal, de aztan valahogy egyre szimpatikusabb lett.
Talalkozas?

scorpion 2008.03.18. 12:16:59

Mar elnezest, de nem valoszinu, hogy miutan leirom legfeltettebb titkaimat egy blogban, direkt par reszletet megvaltoztatva, azutan majd itt fogok ismerkedin...No way!!! Mindazonaltal nagyon hizelgo, de az eletben nem vagyok ilyen jo fej:):):):):)
süti beállítások módosítása