e'kezetek ne'lkul Londonban

Hat, eredetileg ilyen utileiras-szeruseg lett volna ez, de inkabb porno lett belole....

Friss topikok

  • Otto: Kalandok Budapesten a Kelet Párizsában? :) (2008.06.21. 00:02) Vegjatek
  • scorpion: Szerintem ez az, bar azert kilabalnak ebbol is, csak lassabban. Nem, persze NAGYON nem ertek hozza... (2008.06.16. 01:04) breking nyuz
  • Otto: Bocsi. Pedig gondolkodtam rajta. De aztan rajottem,hogy csak kozhelyeket tudnek irni. Pl.: A film... (2008.06.07. 00:26) Miert bantjuk magunkat???
  • Magam: Kigyo ubi, London. :) (2008.05.31. 02:13) a szexvideo
  • Magam: Na jo, igazabol a legmelyebb felelmem az,hogy olyan vagyok, mint akit absz. leneznek/utalnek ha ta... (2008.05.31. 02:09) 10 db félelem

Linkblog

olvasas, iras, beszed

2008.03.13. 00:50 | scorpion | 7 komment

Ma vegigolvastam egy masik londoni bogjat. Egy borzaszto erdekes no. Semmi kozos nincs bennunk es megis, amiket ir, huh, sokmindent erzek en is. Ugye, kicsit fura, hogy egy 30as nonek meg egy 20 eves fiunak van kozos pont. Talan mert mindketten emberek vagyunk. Akik adtak, akiktol elvettek. Szerettok es szeretettek. Vagy ez csak egy ilyen meleg dolog:)
Szoval, az irasai nagyon elgondolkodtattak. Foleg, a honnan jottem, hova tartok dolog.
Sokmindent elkezdtem es sajnos sokmindent felbe hagytam mar az eletemben, mint peldaul az egyetem, par alom, par kapcsolat par emberrel. Azt tudom, hogy honnan jottem, hogy szerencsem volt, mert jo emberek vettek korul, jokor voltam jo helyen, sokat tanulhattam altalam nagyon sokra tartott emberektol.
Azt nem, hogy hova tartok. A telefonomon is az az udvozlouzenet, hogy nem kell ismernem a celomat, eleg, ha a celom ismer engem. Hat, ez most megvan. Amihez kedvem lenne, tehetsegem nincs, es nem akarok kozepszeru lenni. De, olyat sem akarok csinalni egesz eletemben, amit nem szeretek igazan. Barcsak lenne batorsagom. Vagy egy folyom, ugy elkorcsolyaznek rajta...

Iras, hat, igen, Ben, persze.Megirtam neki, hogy mennyire rosszul esett az, hogy a kinott farmereit nekem akarta adni a 3dik!!!!! talakozasunkkor. Azt is, hogy tudom, hogy nem rossz szandekbol tette, es azt is, hogy ha lehet, ilyet tobbet ne csinaljon. Azt valaszolta, hogy ha jobban ismernem (!) tudnam, hogy o mindenkivel ilyen, ennek nincs koze a penzhez. Mindegy, nekem akkor is rosszul esett. Foleg, azert volt serto, mert mindig en vagyok az, aki ad, es en szivesen adok, de aaa, mindegy. Ezt magam sem tudom megmagyarazni. Persze, "kibekultunk" (visszatertunk szokasos temankhoz a szexhez. csinalni jobban szeretem, mint beszelni rola, raadasul az angolom nem elegge valsztekos), ami vicces, hogy  lehet osszeveszni olyasvalakivel, akivel, ugye alig van kapcsolatod.
Holnap talalkozunk.

Megaztan ma mast is irtam. Hirdetest. 4 napos szunet jon, husvet. Persze, ilyenkor bunbanast kene tartanunk, es a megvaltasra emlekeznunk. Hat en csak nem akarok egyedul lenni.
Bennel sem akarok lenni. Illetve, akarnek, ha nem lenne senkie, igy nem, meg ha lehetosegem lenne, akkor sem. A vele toltott ido, tulsagosan jo es felek, hogyha negy teljes napot egyutt toltenenk, az mar tul sok tul jo ido lenne es meg esetleg "belezugnek" es azt nagyon nem szeretnem. Az erzelmek arja nalam nagyon gyorsan elszabadul...:)
Szoval, jo lenne, ha jonne egy kedves angol, akivel kicsit tobb is lehetne, mint szex, de kevesebb, mint szerelem. 7,5 millio londoni kozott csak van ilyen, nem???
De, eddig meg csak egy kevesse attraktiv fiu valaszolt.
Majd atirom egyszeri szexhirdetesre, arra szoktak jelentkezni. Egyebkent ez igy megy, ha parokat keresek harmasra, egy ember jelentkezik, de az a jo, mikor egy embert kerestem, egy par jelentkezett.
Akkor, ha alkalmi kapcsolatot keresek, jon valami hosszutavu??
Jo lehet szerelmesnek lenni. Mar, ha viszonozzak is. Sokaig nem gondoltam, hogy kepes leszek szexre szerelem nelkul. Aztan nagyonis. De, annyira el voltam(vagyok) foglalva azzal, hogy tapasztalatot szerezzek, barmiaron, hogy ez hatterbe szorult.
Pedig, ez az, amit szeretnek. Nem masodhegedus lenni, amikor ketteske nincs otthon. Nem, en egyetlen akarok lenni. Ez persze birtoklasi vagy. De, azert jo lenne mar egy kicsit birtokolni. En ugyis tul hamar odaadom magam, marmint lelkileg (na jo, testileg is, basszus).
A beszedrol meg csak annyit, hogy aki a skypeot kitalalta, az nagy jot tett, de nagy rosszat is. Miert kell nekem olyan emberekkel tarsalognom orakat, akikkel akkor sem beszeltem ennyit, mikor othon voltam? Miert hiszik azt nehanyan, hogy elo utazasi iroda vagyok, es raadasul annyira hulye, hogy nem veszem eszre, hogy azert ilyen kedvesek, mert szeretnenek kijonni "meglatogatni"? AAA,mindegy,leszerelem.

Megyek enni, meg aludni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekezeteknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr98378739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

walaki 2008.03.13. 02:24:07

Bocs, de szerintem kicsit ecceruek a meglatasaid...

scorpion 2008.03.13. 09:11:53

walaki:
Ez lehetseges. De, kifejtened bovebben, mert ennyibol nemigazan ertem, melyikre gondolsz?:):):):):)

walaki 2008.03.13. 11:19:36

Ujra atolvasva a szoveget nem tunnek egyszerunek a meglatasaid. Bocs.Tegnap biztos tul keso volt, amikor olvastam. Vagy nem tudom.

Szoval csak igy tovabb.

scorpion 2008.03.13. 11:31:45

Koszi, bar ma te voltal a masodik ember aki tul egyszerunek nevezett, ugyhogy lehet ebben valami!!!
Lehetne errol nepszavazast kerni?:):):):)
Egyebkent, fiuk-lanyok (es, azok, akik meg nem dontottek el) birom a kritikat, ugyhogy csak rajta....

walaki 2008.03.13. 22:11:42

Nem Te, csak nehany meglatasod volt egyszeru. :)
De aztan nem is. :)

Nem tudom hanyan olvassak a blogodat (kint volt az index fooldalan egyszer), de en neha majd visszanezek kivancsisagbol... :)

scorpion 2008.03.13. 22:28:39

Koszi, hogy visszanezel!:)
OOO, 41 et ir ki maximumnak, de ha egyetlen ember nem olvasna rajtam kivul, akkor is irnam....Persze, jol esik, hogy olvassak.

g 2008.03.14. 12:10:22

szamomra nagyon szorakoztato, ahogyan irsz, ahogyan fogalmazol. ha jot akarnek kivanni magamnak, mar pedig miert is ne, azt mondanam, hogy csak igy tovabb.
ez a Ben katona volt.. oh..
süti beállítások módosítása